Books, Beauty & Stuff

25 ianuarie, 2013

Reviw Rubis (produse manichiura / pedichiura)

Veau ca pentru astazi sa va spun cateva  cuvinte  despre forfecutele de manichiura / pedichiura folosite de mine. 


Rubis este o firma elvetiana specializata pe productia de pensete de mare precizie fiind initial destinata  montarii rubinelor in mecanismele de ceasuri  elvetiene.  Marci celebre, cum ar fi Patek  Philippe,  Rolex sau Cartier, folosesc  aceste  pensete.
In prezent,  Rubis este lider de piata pe acest segment, produsele  sale fiind utilizate in domenii  precum electronica, microelectronica,  telecomunicatii, robotica, tehnologie spatiala, medicina /  chirurgie,  biogenetica, etc.
Pentru utilizarea casnica au dezvoltat o linie ce include si forfecute de manichiura / pedichiura dar si pentru par ( sprancene, parul din nas si  urechi).  Au chiar si o varianta destinata taierii unghiilor bebelusilor. Mai au in gama pile din sticla si unghiere 

Nu, nu le fac reclama in  mod special, doar ca din motive personale cunosc foarte bine aceasta firma.
De la Rubis am cele 3 forfecute din imaginea de mai jos.  Una dintre ele face parte dintr-un set cu penseta si pila din sticla. Din pacate aceasta din urma s-a spart.

In ordinea din poza, avem asa: forfecuta cuticule, forfecuta unghii  (cea care era in set si vine cu husa din piele) si forfecuta pentru pedichiura.

Le am de mai mult de 4 ani si inca taie impecabil.  Cea de pedichiura a facut cunostinta chiar si cu unghiile sotul meu care sunt super tari si nu are nici o problema. 

Iata si husa din piele. Eu le tin in ea pe toate trei cu toate ca nu pentru ele a fost conceputa si nu o pot inchide. 
In ciuda pretului, daca vreodata in viitor aveti sansa de a achizitiona ceva de la Rubis  sa stiti ca merita. Sunt niste produse pe care eu le recomand din toata inima. 

4 comentarii:

  1. Super, dar daca le poti folosi ani de zile, eu zic ca-si merita banii!
    Nicola http://foxxynico.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca ar trebui sa ne indrepti spre acel magazin de unde le-ai cumparat!M-am cam saturat sa cheltui bani pe forfecute de proasta calitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi dai un e-mail la adresa din contact iti pot da toate detaliile.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.