Books, Beauty & Stuff

29 ianuarie, 2013

Zi de marti...

Salutare fetele! 

Aseara aveam in minte un plan exact pentru cum as fi vrut sa imi smacuiesc unghiutele. Am ales ca baza Gabrini Shine Colors S17, un fel de gri petrol placut la vedere.  Precizez ca sunt la a doua tentativa de a folosi aceasta oja.

Am aplicat primul strat subtirel... cam transparent pe unghie. Ok, zic... l-am aplicat prea subtire... dau si al doi-lea strat mai gros. Pe alocuri au mai ramas niscaiva locsoare mai transparente dar ma gandeam ca le voi acoperi cu modelul de deasupra. 
Ma pun la TV asteptand sa se usuce mai sus numita. Tocmai incepea 2 Barbati si jumatate, adica ora  23. M-am uitat fluturand manutele pe sus la cele doua episoade ce s-au terminat undeva la ora 24. Ma gandeam ca sigur, sigur s-au uscat. Da’ de unde... ciu-ciu... ma mai plimb prin casa vre-o 20 de minute... nexam...mai sa intru in depresie...

Am cedat si le-am sters. Prima oara cand am folosit-o ma gandeam ca poate am aplicat prea gros straturile. Dar nu si acum. 

Azi am cautat pe gugle ceva impresii despre ea, am gasit pe un alt blog o parere buna. Banuiesc ca este buna, pentru ca nu s-a plans nimeni cum ca nu s-ar aplica bine si nici nu s-ar usca rapid. Asa ca, de ce tocmai eu?  (T_T)
Offff! A mai folosit cineva acesta oja ?


Una peste alta, am refacut repede unghiutele cu Avon Speed Dry, am punctat niste floricele si gata. Am oja aceasta de la Avon de mai mult de 1 an jumatate si rezista eroic. Doar s-a ingrosat nitel, dar se aplica usor si se usuca rapid. 



2 comentarii:

  1. interesanta culoarea de la oja Gabrini. Eu am destule oje de la Gabrini, dar cu nici una n-am patit ce ai patit tu :( imi pare rau pentru experienta ta nefericita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare atat de rau pentru ca chiar imi place culoarea. Mai am de la Gabrini un verde care necesita 3 aplicari, dar oja asta are si consistenta ciudata atunci cand este intinsa pe unghie, parca nu se imprastie asa cum trebuie.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.