Books, Beauty & Stuff

17 mai, 2013

Din nou gradient


Hello!

Am pentru astazi sa va arat unghiute gradient.
Pe viitor am sa incerc sa folosesc buretel pentru cosmetica in loc de cel clasic din gospodarie. Este mai fin si cred ca se leaga altfel culorile. 
Dar chiar si asa cum sunt acum, fac ce fac si le mai arunc cate o privire. In general imi place genul asta de manichiura in degrade si sigur am sa o mai repet. 
Din nou, scuze pentru forma aratatorului.  





9 comentarii:

  1. Eu am folosit ambele tipuri de buretei..si cei speciali pentru nail-art dar si buretele de spalat vase si iti spun sincer ca am fost mai multumita de rezultatul obtinut cu cel din urma.Si asta pentru ca "trecerea" dintre culori este mult mai finuta si naturala.Fara nicio indoiala,raman la varianta aceasta pentru manichiurile in degrade,mai ales ca este si mai economica.

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am folosit ambele tipuri de buretei..si cei speciali pentru nail-art dar si buretele de spalat vase si iti spun sincer ca am fost mai multumita de rezultatul obtinut cu cel din urma.Si asta pentru ca "trecerea" dintre culori este mult mai finuta si naturala.Fara nicio indoiala,raman la varianta aceasta pentru manichiurile in degrade,mai ales ca este si mai economica.

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit doar din cei pentru vase. Ma gandeam ca ceilalti au textura mai fina si ar ajuta, dar acum... nu stiu ce sa zic.

      Ștergere
  3. Foarte frumoase!
    http://foxxynico.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. How cute is that? :X
    si eu am unghii micute... by the way :))

    http://btl-allysa.blogspot.ro/ aboneaza-te daca iti place blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce combinatie frumoasa!
    Simpatice foc unghiutele tale. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.