Books, Beauty & Stuff

10 mai, 2013

Tentativa de water marble


Esuata bineinteles. Am tot vazut pe un blog niste modele reusite si am zis sa mai incerc inca o data, dar se vede clar ca water marble nu este de mine. Nu va zic ce mizerie am putut sa fac, nu va zic cat a durat, nici cata oja am consumat si nici cata acetona. Nu am fost nici prea inspirata in alegerea culorilor. 

Degetul din mijloc era si el facut la fel, doar ca  in chinuiala mea de a duce la bun sfarsit si mana dreapta l-am facut varza. Si pentru ca  la un moment dat rezervele mele de acetona s-au dus l-am lasat nefacut pana astazi la munca cand altceva nu am fost in stare sa fac. Doar ca imi place cum a iesit si am deja in plan pentru viitorul apropiat un saran wrap in aceste culori, dar pe toate degetele.
Ce conteaza ca acum nu se potriveste in peisaj...
Maine mergem la un botez, iar eu habar nu am cu ce sa ma imbrac ca sa stiu cum imi fac unghiutele. Colac peste pupaza, se vede si in poze ca mi s-a rupt rau unghia de la aratator si tare ustura. Si gata, acum ma apuc de treaba ca doar sunt la munca. V-am pupat! 

4 comentarii:

  1. ti-au iesit super...eu m-am chinuit ieri vreo 2 ore...si inca nu am gasit ojele care sa mearga una cu cealalta...teoretic, mai incerc maine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici cele folosite de mine nu sunt o alegere buna, dar daca stateam doar 2 ore era bine :))))))) Dar lasa ca ne facem noi mari, cu ochii inchisi o sa ne pricepem

      Ștergere
  2. Eu totusi zic ca ti-a iesit chiar foarte bine, am vazut si mai rau :P asa ca nu mai fi asa dura cu tine ^^ Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a ntamplat si mai rau de atat ce-i drept, dar nici bine nu au iesit :D O sa mai incerc.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.