Books, Beauty & Stuff

04 iunie, 2013

Fantasy rainbow - KKcenterHk

Hello!
Am primit spre testare de la KKcenterHk  doua produse diferite Vreau sa va arat astazi unul dintre ele. Este vorba despre  nail foil transfer in varianta aleasa de mine  Fantasy Rainbow  [NNAIL-E25] . Mi-a fost putin teama pentru ca nu stiam exact cum se procedeaza si daca iese asa cum trebuie.  Cei de la KKcenterHk  m-au asigurat ca va iesi bine.   

Folia trebuie manevrata usor fiind destul de fragila. Lipiciul are peria cam batoasa, dar nu deranjeaza.

Asadar, am aplicat o oja de baza (de preferat o culoare mai inchisa),  eu am ales verde, apoi am aplicat un strat de lipici. Atunci cand acesta este aplicat culoarea este alba, dar la putin timp devine transparent. 

Dupa aproximativ 10 minute se aplica folia cu partea fara model spre unghie, trebuie doar sa o ajutam sa se lipeasca cat mai dreapta. Pe margini eu am folosit  un betisor cosmetic.  Ridicam folia iar modelul ramane transferat pe unghie.
Aplicam top-coat si gata. Se curata cu acetona la fel ca orice oja. 
Nu este deloc complicat iar rezultatul mi-a placut mult. Voi ce ziceti? Cum vi se pare? Ati folosit asa ceva?

Daca doriti sa achizitionati  ceva de pe site-ul KKcenterHk, pentru o reducere de 10% puteti folositi codul unghiutelemele. Eu am pus deja ochii pe cateva chestii. Pe cuvant de pionier ca nu pot sa ma abtin. 


6 comentarii:

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.