Books, Beauty & Stuff

13 ianuarie, 2015

Review - Crema pentru maini cu galbenele Floren

Am cumparat crema aceasta intamplator dintr-un mic magazin unde intrasem pentru cu totul altceva. 
Cand am ajuns acasa am cautat detalii despre ea, dar tot ce am gasit a fost pagina producatorului din Ungaria unde informatiile lipsesc cu desavarsire. Pai e frumos asa? 

Ce scrie pe eticheta: Extractul pretios de galbenele, ingredientele protectoare  si hidratante alimenteaza si protejeaza chiar si pielea mainilor solicitate. Asigura pastrarea echilibrului de umiditate al pielii, continutul acesteia in provitamina B5 promoveaza procesul de imbatranire celulara. In urma unei folosinte regulate chiar si pielea aspra si uscata devine moale, catifelata la pipait, recastigandu-si supletea naturala. Se absoarbe repede fara urme de grasime, asigura pielii o senzatie placuta.  Buuun, sa o disecam acum: 

Are o textura usoara, destul de lichida chiar. Se intinde usor, dar nu intra in piele atat de repede pe cat o lauda ei si pe deasupra lasa si o pelicula uleioasa. Daca esti pe graba clar nu este cea mai potrivita crema.
Cat despre efectele aduse pielii, daca intr-adevar este folosita zilnic rezultatele sunt chiar ok. Nu este nici cea mai buna crema incercata, dar nici cea mai proasta. Daca ar fi sa-i dau o nota de la 1 la 10 pentru catifelare si hidratare,  cred ca 7 ar fi cea potrivita.  Alte efecte in bine sau in rau nu am observat sa aiba.
Specific ca  pe vreme rece o folosesc si de cateva ori pe zi, cum m-am spalat pe maini, cum am aplicat-o din nou. In rest cam de 3 ori pe zi. Pana acum am intalnit o singura crema de maini care sa imi ofere hidratare de lunga durata chiar daca bag mainile in apa.  

Mirosul este placut, dar nu extraordinar.
Ambalajul  cu capac este preferatul meu, dar nu si la aceasta crema. La cat este de lichida ar fi fost mai potrivit unul cu pompita.
Pretul pentru 200 ml este de doar 5 -6 lei,  super putin de altfel.

In concluzie, eu zic ca merita o sansa. Am vazut ca mai sunt disponibile alte patru variante, cu aloe vera, musetel, glicerina si miere. Vedem pe care dintre ele o voi incerca urmatoarea.
Voua va este cunoscuta aceasta marca?



4 comentarii:

  1. In general cremele cu galbenele au consistenta asta,sunt mai uleioase si nu se absorb foarte repede ,dar sunt foarte bune pentru hidratare.Pup,multumim pentru review <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca asta nu am remarcat si am mai incercat creme cu galbenele.

      Ștergere
  2. Un produs atat de ieftin si cu nota 7...mi se pare foarte OK. Nu stiam de acest produs, dar m-ai facut foarte curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cumva ai ocazia si gasesti aceasta crema, sa sti ca merita incercata.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.