Books, Beauty & Stuff

21 aprilie, 2015

Review - Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

Hai sa ne imaginam ceva… vara, soare, cald, un parfum usor, rochite vaporoase, sandale si calcaie inestetice. Ce nu da bine in ecuatie?
Da, in general am o problema cu calcaiele care nu arata bine. In urma cu ceva vreme am si scris un articol despre modul cum imi ingrijesc calcaiele / talpile. Nimic sofisticat, le acord doar putina atentie. Acum ca am incercat si pila School Velvet Smooth, as putea foarte bine sa o adaug pe lista de preferate, chiar foarte preferate. J

Este recomandata pentru pielea ingrosata a talpilor si se lauda ca o indeparteaza in cateva minute, lasand talpile ingrijite si catifelate inca de la prima utilizare.

Ei bine chiar face asta. Si nu doar pe talpile mele, ci si pe ale unei alte persoane care nu sta mai deloc bine la acest capitol. Mai stiu pe cineva care sigur are nevoie si va fi incantata sa o foloseasca, asa ca de abia astept sa o prind la inaintare. 
Eu personal m-am lamurit si sunt pe deplin multumita de rezultate. Particulele exfoliante indeparteaza usor si eficient partile uscate lasand pielea fina la atingere, dar si vizibil. Se vede clar ca nu mai este ingrosata si urata.

Cum functioneaza? Simplu ca buna ziua. In primul rand nu se foloseste pe pielea uda si implicit nici in apa. Porneste usor si se misca fara a apasa, in caz contrar, rola se opreste din rotatie in acel moment. Nu zgarie, nu doare, dar ce-i drept, cam gadila pe alocuri. J  
Si neaparat trebuie folosit un prosop pentru ca in urma ramane "pilitura" alba. Practic, partea care se indeparteaza. Ramane chiar si pe talpi, dar pentru asta s-a inventat apa. 
Pasul urmator este aplicarea unui produs hidratant si gata, avem talpi fericite. 
Aparatul in sine se curata de acel praf alb cu o laveta umeda, rola se scoate foarte usor si putin apa nu-i strica.

Ma asteptam ca pila sa fie mai usora, dar cu cele 4 baterii R06 e putin cam greuta. Sa nu va imaginati ca rupe mana, dar fata de un epilator de exemplu, este mai grea. Are forma ergonomica si se manevreaza foarte usor. Si ca o punctare, nu neaparat negativa, ma asteptam sa fie mai putin zgomotoasa.

Ofer o bila neagra producatorului pentru ca ar fi util sa aiba inclus si un saculet, ceva in care sa poata fi pastrata pentru ca acel capac de protectie nu e prea stabil.


In concluzie, nu laud aceasta pila doar de dragul de a o lauda sau pentru ca asta trebuie sa fac, ci pentru ca chiar merita. Pe cuvant de pionier!
Daca va fi sa imi ramana la finalul campaniei ma voi bucura, daca nu, mai mult ca sigur voi achizitiona una. Pretul nu este totusi de trecut cu vederea, in perioada asta, dupa cum spune chiar producatorul,  sunt tot felul de promotii, dar pretul recomandat de vanzare ar fi de 170 lei. 
La un moment dat rola abraziva se va toci, dar nici o grija pentru ca exista rezerve ce se vad la set de doua.

Alaturi de pila am primit si un ser de hidratare intensiva (il vedeti intr-una din pozele de mai sus), dar consider ca merita o postare doar a lui. Va povestesc in curand despre el. 
Si pentru ca asa e frumos, multumesc BUZZStore si Scholl Romania

Later edit, 19.05.2015: Campania Scholl Velvet Smooth este aproape de final. Parerea despre acest produs mi-am format-o rapid, inca de cand am scris recenzia. Intre timp nu s-a schimbat nimic, cel putin nu in rau. Pot spune ca e o comoara la casa oricui isi doreste talpi fine. Folosita cu regularitate, ofera rezultatele mult dorite si este o varianta mult mai buna fata de pilele clasice. De la mine nu poate avea decat 10 cu felicitari!

6 comentarii:

  1. ma bucur ca ai testat si tu pila si ai ramas cu o impresie buna. si mie imi place, iar sotul meu o adora!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am testat-o ! Si imi place!!! Nu mai am calcaie crapate si aspre :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super pila, merita toti banii ! Si eu am testat-o si sunt foarte incantata de ea 😊
    -Adriana Maria-

    RăspundețiȘtergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.