Books, Beauty & Stuff

06 martie, 2013

Cadoul meu de la Moraz


Ta, na, nam... am primit un cadou de 1- 8 martie si merita sa vi-l arat si voua.
Este vorba despre o crema de maini si o lotiune de corp, ambele marca Moraz / Israel.  Sunt extrem de incantata de ele.

Moraz, sunt produse naturale destinate tratari diverselor probleme ale pielii in acelasi timp protejand si hranind pielea. Cea mai utilizata planta este Polygonum, cu un lung sir de proprietati medicale. Iata ce zice producatorul despre ea:  

Substante active: Vitamina C, flavonoide, taninuri, alcaloizi.

Proprietati: Antiseptic, antioxidant, antiinflamator, antibacterian, astringent, antimicrobian, diuretic, hemostatic, eficient în problemele respiratorii, bronsita, tulburari circulatorii, util în igiena orala, în hepatita, laringita, herpes, plagi, gingivita.


Utilizari: Renumit în medicina populara pentru ca opreste hemoragiile, amelioreaza pâna la disparitie abcesele cronice si echilibreaza nivelul zaharului din sânge. Cercetarile clinice moderne au demonstrat o certa eficacitate  în cazul inflamatiilor, al infectiilor (inclusiv al celor de natura virala), în cicatrizarea plagilor, în tulburari vasculare etc. Este una dintre cele mai eficiente plante în abordarea problemelor dermatologice. Adecvat pentru uz extern

Pe langa aceasta, mai sunt folosite alte 14 plante din Israel, toate crescute in mediu organic. Au fost dezvoltate formule variate in care procentul ingredientilor activi este de 75 -100%.

Mai multe despre gamele de produse aici.

Asadar, am folosit deja crema de maini . Ca o prima impresie, lasa pielea foarte fina. Voi vedea  daca chiar aduc beneficiile  cu care se lauda. Promit ca revin cu detalii in cateva zile. Deocamdata, am vrut doar sa vi le arat.
Pupici!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.