Books, Beauty & Stuff

06 noiembrie, 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge - Pink, After Halloween

Seara buna!
Nu am vrut sa treaca ziua aceasta fara sa va arat unghiutele mele roz pentru colaborarea de saptamana trecuta. Tin sa mentionez ca ideea roz a apartinut Carlei. Eu nu am vrut, ea a vrut... .  Eu ziceam ca nu merge incadrat in teme, ea zicea ca avem nevoie si de ceva mai viu colorat. Asa ca... vedeti cine a castigat, nu?Trebuie sa recunosc ca acum imi place idea unei manichiuri roz dupa atatea fantome insangerate. 
Unghia aratatorului se vede ciudat pentru ca mi s-a rupt aproape de la mijloc. Am aplicat oja mai mult pe piele. Pozele nu sunt nici ele prea clare pentru ca sunt facute pe inserat in interior iar aparatul foto nu a colaborat deloc cu mine. Si gata cu vorbaria,  sa vi le si arat:
De ieri, am trecut la cea de  a doua parte a colaborarii, cea cu teme de iarna pe care eu de abia o asteptam. Si de bine ce eram atat de nerabdatoare, nu am reusit sa ma incadrez  pentru a posta la timp asa ca maine va voi prezenta modelul meu cu pinguin.  
Pana atunci, astept cu mare drag comentariile voastre. Kiss, kiss!


3 comentarii:

  1. Cat imi place modelul de pe aratator si nuanta ojei de pe degetul mare. Ma binedispune manichiura ta. Imi pare rau sa aud ca ti-ai rupt unghiuta. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar era nevoie de putin roz dupa atatea modele de Halloween, nu-i asa? ;))
    Sunt foarte dragute unghiutele tale roz, mai ales cea cu floricele :) sa stii ca nu se vede deloc rau! :*

    RăspundețiȘtergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.