Books, Beauty & Stuff

05 decembrie, 2013

Cartea saptamanii - Dansul pasiunii de Mary Jo Putney

Hello ladies,
Astazi ma prezint cu o noutate. O recenzie de carte. Impreuna cu Iulia vom posta saptamanal o astfel de recenzie.
V-am mai spus / scris in urma cu ceva timp aici ca favoritele mele sunt cartile romance. In ultima perioada am citit doar historical, asa ca multe din cele pe care vi le voi prezenta si voua, vor fi historical romance. Imi doresc foarte mult sa va placa initiativa noastra.
Nu am mai facut de mult o recenzie asa ca o sa va rog sa fiti blande cu mine.

Cartea de astazi este Dansul pasiunii de Mary Jo Putney.


Titlu oficial: Petals in the storm
Gen: Historical romance suspence
Seria: Fallen Angels  - Nicholas Davies -  Thunder and Roses ( Tunete si trandafiri ), Rafe Whitbourne - Petals in the storm ( Taina contesei ), Lucien Fairchild - Dancing on the wind ( Dansul pasiunii ), Robert Andreville  - Angel Rogue ( Calatorie spre iubire ), Michael Kenyon - Shattered rainbows ( Curcubeie sfaramate ), Kenneth Wilding - River of fire ( Raul de foc ), Stephen Kenyon - One perfect rose ( O iubire imposibila ).

Povestea are loc in Londra, 1814.

Lucien, conte de Strathmore este agent secret al Imperiului Britanic. Aflat in cautarea Fantomei, agent al lui Napoleon Bonaparte,  se infiltreaza in Clubul Diavolilor.
Kit Travers isi cauta sora geamana, Kira, rapita de catre cineva ce facea parte din Clubul Diavolilor. Pe parcursul povestii apare sub diferite deghizari bine realizate incercand sa fie prezenta astfel printre Diavoli fara a fi recunoscuta ca fiind aceeasi persoana.
In incercarea ei de a scotoci dupa o dovada in camerele celor banuiti de rapire este surprinsa de unul dintre barbati. Lucien este cel ce o salveaza atunci, dar si mai apoi de cateva ori. Degeaba vrea el sa afle mai multe despre misterioasa Kit, aceasta ii tratenteste cateva minciuni de fiecare data cand se intalnescc pentru a-si motiva prezenta.
Ambii devenisera constienti de scanteile si pasiunea dintre ei, iar la un moment dat Lucien o cere de sotie avand un mare nu ca refuz. Kit considera ca de fapt Lucien o placea  pe sora ei. Ea doar ii luase locul ca si actrita de teatru, s-a tatuat si si-a tuns parul pentru a intra pielea Kirei si a afla cat mai multe despre rapire. 
La adunarile clubului Diavolilor, orgiile, bautura si protoxidul azot folosit ca drog erau placerile de care aveau parte discipolii. Lui Lucien nu-i era pe plac, dar a trebuit sa dovedeasca ca le este apropiat. 
Cartea pune accent pe telepatia si sentimentele dintre gemeni. Lucien insusi, a avut o sora geamana, dar care din pacate a murit de copil impreuna cu parintii lor. Astfel ca Lucien intelege foarte bine situatia lui Kit atunci cand afla motivul incursiunilor ei in randul Diavolilor si decide sa o ajute.
Legatura telepatica dintre cele doua gemene a ajutat ca ei sa gaseasca locul unde Kira era inchisa.
Mace, rapitorul avea in plan sa le sacrifice pe Kit si Kiri in cadrul unei ceremonii a Clubului Diavolilor. Au loc impuscaturi, dar cele doua gemene au fost bineinteles salvate.
Kit, tigrisorul asa cum o numea Lucien intelege acum ca acesta pe ea o iubeste.
The end. 

Nota personala: cartea aduce o intriga interesanta cu multa actiune si mister. Pe mine m-a tinut cu inima stransa pana la final. Mi-a placut descrierea de pe coperta, nu lasa multe indicii asupra continutului. Merita citita. 

Nota: 10/ 10
Eu sunt curioasa sa vad despre ce a ales Iulia sa scrie astazi. 

2 comentarii:

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.