Books, Beauty & Stuff

10 martie, 2014

Review sampon Balea cu cirese si iasomie

Am achizitionat samponul asta din curiozitate intr-una din peregrinatile mele prin DM. Imi doream ce-i drept un sampon care chiar sa ofere ofere volum ca de promisiunile de pe etichete sunt satula.

Ce va pot spune despre el:
Curata usor, nu irita scalpul si este nevoie de o cantitate mica de produs pentru suficienta spuma. Lasa parul usor stralucitor si cu volum. Da, chiar ofera volum. Pai si bine face pentru ca promite un lift - up - effekt mult dorit.  

Scrie pe el ca nu contine silicon si din cate stiu eu, unul din lucrurile la care siliconul ajuta este ca parul sa nu se incalceasca. Eu l-am folosit si fara balsam, dar nu am avut aceasta neplacere.  

Mirosul este super delicios. Se pastreaza subtil chiar si dupa limpezire si uscare.

Consistenta este de gel, transparent si un pic cam fluid. Pentru mine faptul ca este mai fluid e de preferat, mai bine sunt atenta sa nu iasa o cantitate prea mare decat sa ma chinui sa-l scurg. 

Pretentioasa de mine zice ca i-ar fi placut sa lase parul si o idee mai moale. Am un par destul de aspru asa ca am voie sa fiu pretentioasa. Si totusi, dupa prima sticla am cumparat-o si pe a doua si sigur voi trece si la a treia. Fata de multe alte sampone, asta chiar e bun si am ceva timp de cand il folosesc

Pretul este de 7 lei pentru 300 ml. Adica foarte rezonabil. 

Voi l-ati folosit? Cum vi s-a parut?

4 comentarii:

  1. Si eu il aaaaaam :)
    De fapt, initial il luasem pentru bunica, dar am ajuns sa il folosesc si eu de cateva ori :))
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ofera volum...il vreau si eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca eu sunt foarte incantata de el. Astept si parerea ta dupa ce il folosesti.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.