Books, Beauty & Stuff

06 iunie, 2014

Review Gel contur pentru ochi Hofigal

Nu am considerat niciodata a fi necesara folosirea unei creme sau a unui produs special pentru zona ochilor. Dupa mine, o crema de fata potrivita tenului are acelasi efect in zona ochilor ca si pe restul fetei.  Si totusi,  pentru ca sunt fan Hofigal nu puteam sa ratez gelul contur pentru ochi. 

Este recomandat pentru ochi sensibili si obositi. Hidrateaza in profunzime, tonifica, relaxeaza pielea si previne imbatranirea prematura a acesteia. Atenueaza ridurile de expresie si cearcanele. 

Gandul meu nu s-a dus catre riduri ci catre cearcane. Si bine am facut pentru ca gelul asta e absolut minunat. De retinut, ca ma refer doar la cearcanele aparute datorita oboselii nu cele mostenite sau aparute datorita hiperpigmentarii.
Asadar, ajuta vizibil in aceasta situatie, dar si in cazul ochilor umflati. Uneori cearcanele dispar complet, alteori doar se estompeaza. Motivul exact nu-l cunosc, dar banuiesc ca este vorba de „intensitatea” lor. In orice caz, formularea producatorului este clara in aceasta privinta. 
Din punct de vedere riduri nu ma pot pronunta pentru ca nu este cazul inca si oricum folosesc zinic crema cu Q10 tot de la Hofigal.

Imi place ca hidrateaza bine si nu am senzatia de strangere specifica pielii uscate. Este necesara o cantitate mica, chiar mai mica decat un bob de mazare, iar imediat dupa aplicare ofera pentru scurt timp un efect racoritor.  Se maseaza usor pana la absortie.
Este recomandat a se folosi dupa demachiere, dar eu l-am folosit doar dimineata si doar atunci cand este cazul

Mirosul este de plante - citrice, nu-mi dau seama exact, dar este foarte placut. Eu ma gandesc intotdeauna la prospetime si la ceva acrisor cand il simt. J
Textura este de gel galbui, putin transparent
Vine ambalat in tub de 30 ml si in mod normal dozarea ar trebui sa fie usoara, dar nu stiu cum reusesc ca mai mereu scot mai mult decat trebuie. J))

Pretul este de aproximativ 7 lei si poate fi achizitonat din magazine gen plafar. 
Nu este un prdus 100% natural, dar eu zic ca merita. Voi l-ati folosit pana acum? Sunt curioasa si de alte pareri.

2 comentarii:

  1. Si eu folosesc acest gel de cativa ani buni, imi place efectul imediat de dupa :)
    Pupicei.

    Te astept In Oglinda,
    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e foarte placut.
      Multumesc pentru vizita si comentariu!:)

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.