Books, Beauty & Stuff

08 ianuarie, 2015

Dulce supunere de Maya Banks

Titlu oficial:  Sweet Surrender ( 2008)
Gen: Erotic romantic suspence
Aparitie:  2012
Pagini: 254
Editura: Lira
Traducere:  Dana Purgaru
Seria: Sweet -  Sweet Surrender ( Dulce supunere ), Sweet Persuasion ( Dulce abandon ), Sweet Seduction, Sweet Temptation, Sweet Possesion, Sweet Addiction. 

Politistul Gray Montgomery se implica in cautarea ucigasului partenerului si prietenului sau din copilarie. In timp ce politia il scotea pe Alex vinovat de neglijenta in serviciu, fapt care a dus la moartea lui, tatal acestuia - Mick – face cateva cercetari ce-l duc la un personaj pe nume Eric Samuels.
Treaba lui Gray era de a o tine sub observatie pe Faith Malone. Samuels era combinat cu mama ei si ambii au disparut imediat dupa moartea lui Alex. Se pare ca Faith a avut grija de Celia Martin cea mai mare parte din viata. Celia era o pierdevara cu antecedente in abuzul de droguri. A fost casatorita cu William Malone,  actual tatal adoptiv a lui Faith. Celia isi suna fiica doar cand avea nevoie de bani si se poate sa o faca si acum cand Samuels e mai mult ca sigur disperat.
Si iata-l pe Gray mutat in Houston si angajat la firma de paza a lui William Malone. Plaseaza microfoane pentru supraveghere, se imprieteneste cu toti si se simte mai mult decat atras de Faith, tensiunea dintre ei fiind mentinuta de ambele parti. Isi doreau mai mult decat un sarut, dar Gray nu putea merge mai departe, se afla acolo cu un alt scop.

Faith stia ca ceva lipseste din viata ei. Relatiile prin care trecuse de-a lungul timpului nu i-au adus safisfactia mult dorita. Si nu doar sexual. Isi dorea un barbat puternic care sa preia initiativa cu toate ca niciodata nu se imaginase o persoana supusa. 
Dominare. Control. Sclavie.  Poate parea un pic cam mult si atunci chiar asa era pentru ca toate informatii gasite erau noi pentru ea. O reclama anume ii atrage atentia si ajunge pe site-ul unul club privat exclusivist cu un numar limitat de membri. Damon este proprietarul, un tip aratos care ii propune o vizita la club si dupa ce va vedea ce are de oferit, atunci va sti si ea ce-si doreste mai exact.

Intre timp avea sa-si bata capul cu telefoanele primite de la Celia care ii cerea bani. Ultima oara sunase in urma cu un an si de atunci nu a mai stiut nimic de ea. De data aceasta nu vroia sa mai cedeze si o refuza. De cand William Malone o luase sub aripa lui viata ei s-a schimbat in bine. Nu vroia ca Celia sa o mai sune pentru nu mai credea in ea si nu dorea sa deterioreze cu nimic relatia cu tatal adoptiv.    

Gray intra pe ascuns in apartamentul ei pentru a verifica microfonul si da astfel de notita unde era trecuta adresa clubului. Pentru ca mai auzise de acel loc stia ce se intampla, dar ce cauta ea acolo?

Faith gaseste la club doar oamenii obisnuiti. Isi imaginase cu totul altceva si este surprinsa de ceea ce gaseste. Existau camere private, dar si un spatiu unde membrii de ambele sexe nu se suparau daca erau priviti. Privind la fiecare, detaliile au facut pulsul sa i se ridice. Nu era nimic dezgustator, era doar placere. Placere pe care doreste sa o si incerce. In timp ce un necunoscut se ocupa de ea goala, iar dezamagirea i se citea pe fata, “in prag, cu privirea atintita asupra ei, era Gray.”
Cum a intrat acesta acolo din moment ce nu avea calitatea de membru? Si pentru ce a venit? De ce este Faith dezamagita, nu  asta isi dorea? Va fi Samuels prins? Cum va reactiona Faith cand va afla motivul pentru care Gray se afla acolo?
Si de aici incolo incepe adevarata actiune. Impuscaturi, raniti, rapiri siiiii sex.

Nota personala: Dulce supunere este ceea ce eu numesc deschidere pentru ca clar nu este potrivita pentru oricine. Unii chiar s-ar putea simti lezati de scenele intime detaliate si total diferite de pozitia clasica.
Cartea a aparut in scurta serie erotica incercata de Lira. Chiar zilele astea vorbeam de ea cu tanti de la ziare, de la care eu cumpar cartile. Imi spunea ca veneau persoane care s-au “plans” pentru ca au cumparat o carte in ideea ca era romantica si cand colo dadeau de scene care dupa citire necesita sfintirea locului. Glumesc la partea cu sfintirea sau cel putin sper ca nu s-a gandit careva la asta. Consider ca daca nu ai anumiti pitici pe creier, nu are de ce sa deranjeze asa ceva. Ei bine, concluzia e: ai deschidere citesti, nu, citesti Barbara Cartland unde daca ai noroc sunt toate sansele sa nu dai nici macar peste un sarut amarat. Si acum sa nu imi dati cap!

Sa revenim… prima jumatate este mai mult ca o introducere sau tatonare pentru ca nu se intampla nimic special si mai apoi sarim direct in impuscaturi, romantism si scene fierbinti. Eu personal cred ca se mai puteau adauga picanterii, loc si disponibiltate intre personaje exista cu siguranta.
Per total este doar o frumoasa poveste de dragoste unde eroticul face casa buna cu dorintele si suspansul. Combinatia aceasta cu de toate este pe placul meu tocmai din pricina diversitatii. Uneori face bine sa mai schimbam ceva in cotidian, iar astfel de carti sunt o varianta placuta de petrecere a a timpului liber. 

Este prima carte din serie, urmatoarea fiind povestea lui Damon, deja citita de mine. Pe blog am scris doar o mica descriere a ei aici. Celelalte volume nu au fost traduse, dar sper ca “INCA” si ca poate vor urma candva in viitor. Tot inainte cu tupeu zic!

Nota: 9 / 10

Astazi, alaturi de mine au ales sa scrie despre carti si:


2 comentarii:

  1. Am cartea si am citit-o,mi s-a parut chiar interesanta :) .Ai dreptate,nu e potrivita pentru a o citi vreo "pudica",ca deh..."astea nu-s lucruri normale" :D .
    Sper si eu sa apara si celelalte carti din serie :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita Vanya si te mai astept si cu alte pareri la cartile pe care bineinteles le-ai citit. :)
      Sincera sa fiu nu stiu ce sanse avem sa le vedem editate in Romania.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.