Books, Beauty & Stuff

08 februarie, 2013

Review - Hofigal Crema antirid cu Q10

Eu am avut intotdeauna o piele extrem de uscata si totusi in timp spre marea mea disperare s-a format zona T. De ce? Nu stiu, poate din cauza greutatii. Inainte de a ajunge in aceasta situatie foloseam creme cat mai grase pentru a elimina senzatia neplacuta oferita de pielea uscata, iar acum trebuia sa gasesc ceva care sa multumeasca tenul mixt. Precizez ca vizibil nu exita nici o diferenta, pielea nu este mai lucioasa in acele zone. In afara de mici cosuri nu stiu ce sunt aceia pori mariti sau puncte negre. 

Dupe 30 de ani se spune ca putem incepe sa folosim o crema de fata antirid si una din cele spre care m-am indreptat a a fost aceasta de la Hofigal. 
O folosesc zilnic, dimineata si seara, iar spre marea mea multumire inca de la inceput a contrabalansat pielea foarte uscata cu zonele mai grase. 
E drept ca pe timp de iarna dupa dus mi se intampla sa ma mai tina pielea, dar atunci cand patesc asta mai aplic inca o data crema. Nu cred ca este corect, dar sunt multumita de cum arata tenul de cand folosesc aceasta crema. Poate intre timp voi gasi o alta solutie, dar pana atunci e bine si asa. 
Se stie ca o mare proble a tenului uscat sunt ridurile. Ei bine acesta crema reduce vizibil ridurile, liniile fine de expresie si lasa pielea neteda si ferma. Nu stiu cum se comporta asupra ridurilor adanci si sper ca folosind-o in continuare sa nu ajung sa aflu.

Textura nu este deloc grasa, intra rapid in piele, iar mirosul este placut. 

Este disponibila la cutiuta de 50 mg sau monodoze (30 buc). Eu am cumparat-o doar la cutiuta pentru ca mi se par incomode monodozele. Folosesc vara tot de la Hofigal un gel contra tantarilor la monodoze si nu ma impac deloc cu ele.

Partea care nu imi place este capacul cutiutei. Se sparge foarte repede. Este facut dintr-un plastic prost si dupa ce ai desfacut cutiuta de cateva ori ai ramas cu el bucati in mana.
Ramane pe cutiuta doar o protectie, tot din plastic, dar care nu se strange. Am trecut peste acest mare inconvenient doar pentru ca sunt foarte multumita de crema. 
Pretul este de aproximativ 10 lei si poate fi gasita in magazine gen plafar.  



4 comentarii:

  1. Acum ma tenteaza si pe mine aceasta crema. :)
    Dupa ce termin stocurile o iau si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sa-mi spui daca esti multumita de ea atunci cand o vei folosi.

      Ștergere
  2. Hofigal-ul a creat tot timpul produse de calitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Mai am cateva produse pe care le folosesc de la ei si sunt multumita.

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.