Books, Beauty & Stuff

29 iulie, 2013

O leapsa mai... altfel

Hello! 
Carla mi-a pasat astazi un tag interesant. Pentru ca altceva nu aveam pregatit, am raspuns mai jos  celor 11 intrebari. Vedeti ce rapida sunt?

1. Descrie-ti viata, in momentul actual, printr-un singur cuvant:
Plina!

2. Se spune ca “Niciodata nu trebuie sa zici niciodata”. Insa tu esti convinsa ca NICIODATA:
Nu ma voi schimba din pricina banilor. Cunosc persoane care dupa ce au dat de ceva bani, s-au schimbat complet si nu in bine. Sotul meu spune ca toti ne schimbam, dar eu vreau, TREBUIE sa cred ca nu voi fi asa. Am cumva... o fixatie pentru asta. Consider  ca toti suntem egali aici pe Pamant.

3. Cum ai defini iubirea in cat mai putine cuvinte?  
Frumos. Fluturasi. Zbor. Incredere. Pasiune. Vis. Iertare. Bucurie. Suras. Neliniste. Atingere. Lacrimi. Adio. Te iubesc!

4. Daca o persoana iti face rau in mod intentionat,cum reactionezi? Ii platesti cu aceeasi moneda sau o ierti?
Acum imi trece prin minte vorba aia: Am iertat, dar nu am uitat!
Chiar in prezent am pe cineva care insista cu rautati. Si poate ca as putea sa ma razbun, dar nu am sa o fac. Am mare incredere in Doamne - Doamne.  

5. Te-ai intrebat vreodata care ar fi “rolul” tau in aceasta lume? Si daca raspunsul este afirmativ, ai gasit un raspuns?
Rolul meu? Nu cred ca am un rol special. Sa fiu om, un om la fel ca oricare altul. Sa traiesc si sa ma bucur ca traiesc petru ca viata nu este chiar atat de lunga.

6. Ce ai schimba la oameni?
Fiecare isi alege drumul. Fiecare este asa cum doreste sa fie. Nu-mi place rautatea oamenilor, dar oare eu, un muritor de rand am dreptul de a-i schimba pe altii?

 7.  Daca ai putea da timpul inapoi ai schimba ceva din trecutul tau?
Mi-am pus de multe ori intrebarea asta si am sa raspund: Nu, nu vreau sa schimb nimic. Daca ar fi posibil, mai mult ca sigur, schimbarea unui mic lucru din trecut poate avea consecinte importante in viitor. Iar pentru mine, in prezent, cel mai important este sotul meu. Nu as risca sa nu am posibilitatea de a-l cunoaste si de a fi alaturi de el.

8. Care este persoana pe care o admiri cel mai mult?
Bunica mea, cea careia ii spuneam Mama,pentru ca ea m-a crescut. Ea este cea care mi-a suportat toanele de copil, ea imi curata loviturile cand cadeam cu bicicleta. Ca orice copil rasfatat primeam ce e mai bun chiar si cate o binemeritata palma primita peste fund. Cum as putea sa nu o admir?

9. Ce faci cand vezi pe cineva necunoscut plangand?
Nu fac nimic. Mi s-a intamplat de multe ori sa vad un om oarecare plangand pe strada. Ma incearca un amar si intens sentiment de mila,  privesc si atat. Nu stiu daca este bine sa simt mila. Poate in loc de mila ar trebui sa fac ceva. Sau poate nu.

10.  Daca ai afla ca mai ai doar o zi de trait cum ti-ai petrece-o?
As merge la mormantul bunicii mele, as intra intr-o biserica si m-as ruga pentru ultima oara in viata asta, as vrea sa-mi intalnesc mama si sa-i spun tot ce am de spus, sa dau toate hainele mele cui vreau eu, poate cuiva de pe strada, important este sa aiba nevoie de ele, si nu in ultimul rand, sotul meu drag, probabil l-as iubi mai mult ca oricand.

11. Gandeste-te cum erai acum 5 ani, ce aspiratii si vise aveai? Ai realizat ceva din tot ceea ce aveai in plan?
Cate vise aveam...! Eu sunt o persoana simpla, nu imi doresc chestii foarte complexe, dar imi place sa visez. Nu este vorba ca ma multumesc cu putin, nicidecum, doar ca am invatat ca trebuie sa ma bucur de fiecare strop pe care il castig sau il primesc. In ultimii 5 ani am schimbat job-ul, este un lucru important pentru mine . Am lucrat acolo aproape 8 ani, iar in prezent sunt propria mea stapana. Cea mai importata realizare este casatoria cu un om minunat.

12. Daca ai putea sa afli ceva din viitorul tau ce anume ai vrea sa stii?
Viata este o surpriza legata cu o mare funda rosie. Avem de muncit pentru a desface funda si a ne bucura de surpriza. DAR... Asa cum am scris mai sus, fiecare isi face viata cum ii place, dupa cum se pricepe mai bine. Si din nou, DAR,  pe undeva, cred ca viata este scrisa de dinainte, noi doar o modelam in functie de dorintele noastre si de felul nostru de a fi. Eu, ca oricare altul, nu stiu ce se va intampla maine, dar daca se va intampla  ceva rau, as vrea sa stiu pentru preantampina situatia respectiva. Poate ca vi pare a fi contra a ceea ce am scris la punctul 7 cu schimbarea trecutului. Da, este cam acelasi lucru, dar pentru viitor mi-ar placea sa am posibilitatea de a afla un lucru important cu rezultat dezastruos si as incerca schimbarea acestuia.

13. Te deranjeaza cand alta persoana face un lucru pe care nu il suporti,insa tu la randul tau il faci.
Sincer? Da! Acum nu imi vine nici un exemplu in minte, dar sigur mi s-a intamplat asa ceva. 

 Nu am sa dau tag-ul mai departe pentru ca am inteles ca este mai vechi si probabil multe l-ati facut deja. Daca nu si va face placere, astept sa citesc si raspunsurile voastre. 



4 comentarii:

  1. Chiar te-ai miscat repede :)) Mie mi-a luat 2 luni si ceva sa-l fac si tu...mda :D
    Mi-a placut sa citesc raspunsurile tale, mi se par tare faine tag-urile astea pentru ca ne ajuta sa ne cunoastem mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit raspunsurile tale si am ramas placut impresionata de cum gandesti.

    RăspundețiȘtergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.