Books, Beauty & Stuff

20 februarie, 2014

Cartea saptamanii - Calatorie spre iubire de Mary Jo Putney

Hello ladies,
E joi, e zi de carte. Va scriu astazi despre una pe care eu am citit-o anul trecut prin octombrie. Am ales-o pentru ca face parte din seria Fallen Angels si  v-am povestit deja despre alte doua carti din serie. Vor urma bineinteles si celelalte.

Titlu oficial: Angel Rogue
Gen: Historical romance
Seria: Fallen Angels  - Nicholas Davies -  Thunder and Roses ( Tunete si trandafiri ), Rafe Whitbourne - Petals in the storm ( Taina contesei ), Lucien Fairchild - Dancing on the wind ( Dansul pasiunii ), Robert Andreville  - Angel Rogue ( Calatorie spre iubire ), Michael Kenyon - Shattered rainbows ( Curcubeie sfaramate ), Kenneth Wilding - River of fire ( Raul de foc ), Stephen Kenyon - One perfect rose ( O iubire imposibila ).
  
Pe Robert, personajul masculin, l-am intalnit in Taina contesei. Spion si fost iubit al lui Maggie. Acum erau doar buni prieteni.
Acesta se intoarce acasa dupa multi ani. Fratele sau, Giles lord de Wolverhampton, avusese deja o casatorie ratata, asa ca Robin ar fi trebuit sa-si gaseasca o nevasta, si sa aiba urmasi, doar ca mintea lui era in continuare la Maggie, singura femeie cu care si-a dorit vreodata sa-si traiasca viata. Domeniul Ruxton ii fusese lasat de tatal sau, dar deocamdata avea de gand sa mai ramana o perioada la Wolverhampton. 

Pe jumatate indianca mohawk, Maxima Colllins, locuia in Durham in casa unchiului sau, lordul Collingwood. Dupa ce tatal ei a murit ea a ramas in grija acestui  unchi indiferent, o matusa care o ura si doua verisoare care o considerau o salbatica. Asculta intamplator o discutie dintre unchi si matusa, afla astfel ca tatal sau nu murise de inima si ca unchiul nu dorea sa se afle adevarata cauza. Tulburata si cu gandul ca poate chiar acesta ii omorase tatal, fuge in aceea noapte imbracata ca un baiat. Le lasa doar o scrisoare in care le scrie ca merge la Londra pentru a-si vizita cealalta matusa, Desdemona Ross cu care coresponda prin scrisori.

Intamplator il intalneste pe Robert, mai exact acesta era tolanit pe  jos in padure, iar ea cu ochii dupa o pasare, se impiedica si pica direct pe el. Este fermecat de ea  si chiar daca nu ar fi fost, cum sa lase el o tanara frumoasa sa mearga atata drum singura.  Ea accepta vrand nevrand, gandindu-se ca acesta se va plictisi repede.
Se prezinta ca Lord Robert Andreville, dar dupa hainele ponosite nu arata ca un nobil, asa ca atunci cand ea nu il crede, el nici nu mai insista. 

In Durham, la resedinta Collingwood soseste Desdemona venita din Londra pentru Maxie sperand ca daca se vor intelege bine o va lua cu ea. Suparata si indignata stiind ca prea bine nu i-a fost acolo, pleaca chiar ea in cautarea ei in timp ce lordul Collingwood isi trimite un om. Cei doi „fugari” au fost vazuti de oamenii si astfel Desdemona ajunge la Giles.
Desdemona era convinsa ca totul se intampla din vina lui Robert, Giles se gandea ca sigur exista o explicatie.

Drumul catre Londra al celor doi nu este deloc lipsit de surprize. Sunt talhariti, iar omul trimis de unchiul ei era mereu dupa ei si uneori scapa la limita de el si cei ce-l ajutau. Maxie era chiar recunoscatoare ca o insotise.
Atractia dintre ei nu este de trecut cu vederea. Doar ca Robert era inca bantuit de trecut si ii spune Maggie intr-un moment mai aprins. 

Pe parcurs, ii povesteste despre trecutul lui, viata de spion deloc usoara, ii povesteste si despre Maggie. Ea ii povestete despre tatal ei si oaresce planuri de viitor. Nu ii spune insa ca a ajuns sa-l iubeasca.
Ajung la Ruxton unde intra „prin efractie”, ea nestiind ca mosia ii apartinea.. El ii vorbeste de o eventuala casatorie, fara a-i promite sentimente, stia doar ca se simtea bine in preajma ei.

Intre timp, Desdemona si Giles se aflau in continuare in cautarea lor. De la intepaturi,  intre cei doi se infiripa o atractie reciproca. Ea era o roscata apriga, iar el era cel mai atragator barbat pe care ea l-a intalnit vreodata.

Maxie si Robert ajung la Londra unde ea se trezeste ca este dusa in casa lui Maggie, unde „niciodata in lunga lor calatorie din nord nu-l percepu-se pe Robin atat de indepartat.” 
Afla acum ca Robert, chiar era Lord Robert Andreville, iar atunci cand l-a cunoscut erau pe domeniul familiei lui si ca el i-a ascuns asta pentru ca din primul moment cand a vazut-o si-a dorit ca ea sa-l placa.

Curiosi, despre ce se va intampla mai departe? Ce credeti, poate trece Robert peste trecut si dragostea lui pentru Maggie?  Dar oare ce s-a intamplat cu tatal lui Maxie, cum a murit acesta? Va ajunge sa se intalneasca cu Desdemona?  Dar oare intre Desdemona si Giles ce se mai intampla?

Nota personala: Personaje placute, actiune, amuzament , dragoste, urmariri. Cartea asta are de toate. Mi-a facut placere sa o rasfoiesc pentru a-mi aminti detaliile si mi-ar placea sa o recitesc candva in viitor.

Nota: 9.5 / 10
Nu stiu voi, dar eu sunt curioasa sa vad despre ce au scris astazi celelalte fete:

2 comentarii:

  1. Iulia nu a scris nimic in 20, ca nu a stat foarte bine cu timpul :)
    dar cartea ta e interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic, te astept saptamana asta.
      Sa sti ca e o carte foarte buna. :)

      Ștergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.