Books, Beauty & Stuff

27 octombrie, 2014

Review - Ser pentru varfuri deteriorate Gerovital Plant

Incep saptamana cu un review destinat unui produs pentru ingrijirea parului. De-a lungul timpul am citit diverse review-uri pentru acest ser, pererile fiind impartite. Il  folosesc de mult timp, mi-am format deja propria parere si am sa o dezvolt in cateva cuvinte.

Serul netezeşte firele de păr, hidratează vârfurile uscate şi le repară pe cele deteriorate. Mai mult decât atât, aplicat cu regularitate, produsul hrăneşte şi fortifică părul, redându-i un aspect sănătos.
Pulverizează serul de la jumătatea firului de păr în jos. Aplică pe părul umed, proaspăt spălat, fără a clăti.

L-am folosit concomitent cu Samponul regenerant din aceeasi gama, dar si cu alta marca. Atunci cand varfurile sunt tocite, nu am observat sa aiba vreun rezultat notabil, in schimb dupa tundere, daca este folosit regulat, ajuta chiar bine in sensul ca parul nu se mai toceste, iar varfurile nu se despica. Poate ca mai sunt cateva pe ici colo, dar nimic vizibil, sau cel putin eu nu le vad. 
Nu ingrasa parul, iar daca  anterior a fost splat cu un sampon de volum, nu modifica deloc rezultatul, dar nici nu il lasa mai moale. Eu tot visez la un produs si pentru volum si pentru un par ca de Cocolino, dar si usor de aranjat. :D Cum il pun asa sa stea, dar visez, stiu. :D

Pentru ca parul meu e tuns in scari il aplic cam pe toata lungimea, asta dupa ce l-am uscat putin cu prosopul. Dupa aceea raman cu prosopul pe cap o perioada, in functie de ce timp dispun.

Are consistenta lichida, deloc uleios si un miros placut, care se pastreaza subtil si dupa uscarea parului

Ambalajul  este flacon tip spray, plastic transparent, iar lucrul care nu imi place e ca trebuie apasat cu putere pe pompita si uneori mai ramane blocata.
Pretul este de aproximativ  11 lei pentru 100 ml.

Eu ma declar multumita de acest ser, de aceea il si folosesc mereu. Pe tipul meu de par s-a potrivit  bine. Precizez ca nu folosesc placa sau ondulator, cel putin nu in mod uzual si nu am parul casant. Voi l-ati folosit? 

6 comentarii:

  1. Am citit fel si fel de opinii despre acest ser...majoritatea negative - semn ca nu e cazul inca sa toc banii pe el.
    Totusi , ma bucur sa citesc intr-un final si un review pozitiv la adresa acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu multe review-uri negative. Aceasta este parerea mea proprie si se poate ca la multe alte persoane sa nu fi functionat.

      Ștergere
  2. lam vazut pe raftul fe la kaufland si nu lam cumparat datorita parerilor negative insa cred ca merita o sansa ..

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l-am folosit,insa am avut serul hidratant termoprotector si chiar isi facea treaba,singurul inconvenient era mirosul ciudatel,mai mult a alcool.

    RăspundețiȘtergere

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.